De nieuwe Nissan Juke staat in de showroom van Autobedrijf Peter Ursem.
De nieuwe Nissan Juke staat in de showroom van Autobedrijf Peter Ursem. (Foto: aangeleverd)

De nieuwe Nissan JUKE bij Autobedrijf Peter Ursem

ZWAAG - De nieuwe Nissan JUKE is zowel vanbinnen als vanbuiten volledig vernieuwd. Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden.

Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover. De auto is volledig vernieuwd, met grotere afmetingen, een krachtig design, in het oog springende 19-inch lichtmetalen velgen en spannende coupélijnen met 'zwevend dak'.

Eigen smaak

Met het nieuwe uitrustingsniveau N-Design kunnen consumenten hun nieuwe Nissan JUKE naar eigen smaak aanpassen. Voor het dak, de rest van de carrosserie en het interieur zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk. De auto wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren.

De nieuwe Nissan JUKE is gegroeid in vergelijking tot zijn voorganger. Hierdoor biedt de auto meer interieurruimte, terwijl het toch compact gebleven is. De Nissan JUKE wordt aangedreven door een efficiënte DIG-T 117 pk turbobenzinemotor. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-bak of sportieve 7-traps automaat met dubbele koppeling.

Voor de eerste keer is de Nissan JUKE leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Daarnaast beschikt de auto over het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem met Apple CarPlay waarmee inzittenden de apps op hun smartphone kunnen spiegelen aan het 8-inch display en het Bose Personal Plus audiosysteem.

De Nissan JUKE is er al vanaf 24.390 euro en de JUKE staat nu in de showroom van Autobedrijf Peter Ursem De Compagnie 13 in Zwaag, tel. 0229-248944.