De groenste Karsten Tent ooit is gemaakt van oude spijkerbroeken.
De groenste Karsten Tent ooit is gemaakt van oude spijkerbroeken. (Foto: aangeleverd)

Grande Opening Karsten Travelstore

Vervolg van voorpagina

Groener dan ooit

Met onder meer een grote warmtepomp en 250 zonnepanelen op het dak zit het nieuwe pand vol duurzame elementen. Daar hoort ook een nieuw groen logo bij. Het is duidelijk: Karsten is groener dan ooit. "Dat geldt ook voor onze tenten. Tijdens de Grande Opening is onze Karsten Opera Blueline te bewonderen: de groenste Karsten Tent ooit. Hij is gemaakt van oude spijkerbroeken. Dus bij deze een oproep aan iedereen die in z'n kast nog oude spijkerbroeken heeft liggen: lever ze vóór 3 mei bij ons in en profiteer van 25 procent korting op een nieuwe broek!"

Grande openingsacties en demonstraties

Spaarkaart

Tegelijkertijd met de nieuwe winkel introduceert Karsten een nieuwe spaarkaart. "Met name onze vaste klanten hebben ons zoveel steun gegeven de afgelopen tijd. Dat waarderen we enorm. Met de spaarkaart willen we deze mensen bedanken. Hiermee kunnen zij punten sparen voor korting en toffe gadgets, maar krijgen ze ook toegang tot de VIP-avond, workshops én een presentje op hun verjaardag!"

Openingsacties en demo's

Nieuwsgierig geworden? Kom het fonkelnieuwe pand én het enorme buitenlevenaanbod van Karsten bekijken tijdens de Grande Opening. Zaterdag de 21e van 9.00 tot 17.00 uur en zondag de 22e van 10.00 tot 17.00 uur. Klanten kunnen deze dagen rekenen op veel 'grande openingsacties' en demonstraties!

Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag. Telefoon: 0229-562120. Meer informatie: www.karstentravelstore.nl.