De eerste editie is in de nacht van 29 op 30 mei.
De eerste editie is in de nacht van 29 op 30 mei. (Foto: aangeleverd)

Nachtival nieuw festival in park

PURMEREND - Purmerend krijgt met Nachtival een nieuw festival. De eerste editie van het festival is in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 mei in het Leeghwaterpark.

Volgens de organisatie van het nieuwe festival wordt Purmerend vaak omschreven als een saaie slaapstad en met dit onterechte vooroordeel wil men graag breken. Zo wordt het Leeghwaterpark voorafgaand aan het pinksterweekend omgetoverd tot een groot festivalterrein met verschillende podia waar tot in de vroege uurtjes muziek ten gehore wordt gebracht door verschillende bekende Dj's.

Bezoekers kunnen veel entertainment, een bijzonder thema, een spectaculaire lichtshows en verschillende muziekstijlen verwachten. Ook volgt er nog een exclusieve primeur in festivallandschap. "We verklappen het nog niet, maar dit wordt echt een heel bijzonders iets dat nog nooit vertoond is" aldus Stichting Achilles, de organisatie.

Details volgen

Komende weken worden steeds meer details bekend gemaakt. Volg Nachtival op social media als je als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwtjes. Entreetickets zijn nu verkrijgbaar via de website www.Nachtival.nl.