Lieve, aanhankelijke Bello
Lieve, aanhankelijke Bello (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Dit is Bello, een prachtige Hongaarse gecastreerde reu (kruising) van 5 jaar oud. Bello is een ontzettende lieve, aanhankelijke, enthousiaste en actieve hond, die het heerlijk vindt om lange wandelingen te maken.

Lieve Bello houdt van wandelen

Hij kan met iedereen goed overweg (zowel volwassenen als kinderen) en de omgang met andere honden is ook goed. Binnenshuis is Bello een rustige hond, hij is waaks en vindt visite erg gezellig. Bello vindt het lastig om alleen thuis te zijn, dus dit zal heel rustig opgebouwd moeten worden.

Actief en vrolijk

We zijn op zoek naar een baasje/gezin, die niet teveel van huis weg is en die er graag op uit wil gaan met deze actieve en vrolijke vent. Bello is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond. Helaas hebben de huidige baasjes te weinig tijd om hem de aandacht te geven die hij nodig heeft. Daarom zijn ze op zoek naar een fijn en liefdevol thuis voor hem. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze lieve en enthousiaste kanjer?

Ben je benieuwd of Bello bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.