Mahjong Club wil enthousiasme delen

PURMEREND - De Eerste Mahjong Club Purmerend (EMCP) daagt belangstellenden uit om mee te komen spelen. De club speelt elke vrijdag, van 19.45 tot 23.00 uur, in wijkcentrum De Inval.

EMCP bestaat uit 18 gepassioneerde Mahjongspelers. Secretaris Tamara Fraikin: "Wij komen al enkele jaren op de vrijdagavond bijeen om ons Wong (geluk) te beproeven. Iedereen die ooit al eens kennis gemaakt heeft met mahjong en graag mee zou willen spelen, nodigen wij dan ook van harte uit om bij ons aan te sluiten."

Kom, laat je meenemen door de wind naar daar waar de winden samenkomen en de drie draken elkaar ontmoeten. Kom naar het vierkante centrum van de wereld waar de muur geesten op afstand houdt waar de maan spiegelt op de bodem van de zee en waar de bloemen bloeien op de daken. Kom en laat je verleiden door mahjong spel van de duizend wonderen, spel van de tienduizend mogelijkheden, spel van de mussen, spel van de winden, spel van de draken, spel van het domme geluk, spel van het scherpe verstand, spel van de honderd oorlogen, enzovoorts. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie gezelschapsspel? "Het is ons ultieme doel om nog meer mensen enthousiast te maken voor Mahjong. Daarom willen wij met een minicursus een uitleg geven van het spel, immers hoe meer spelers hoe meer vreugde. Bij voldoende animo zal dit op een aantal dinsdag avonden in de maand april plaatsvinden", legt Fraikin uit.

Voor meer informatie of alle vragen over Mahjong, meespelen of de minicursus, kun je mailen naar emcpurmerend2006@gmail.com Ook op vrijdag vanaf 19.30 uur (voorafgaande aan de clubavond) in zaal 1 van De Inval, Karekietpark 16.