Heeft u groene vingers? Dan is dit een mooie gelegenheid.
Heeft u groene vingers? Dan is dit een mooie gelegenheid. (Foto: Pixabay)

Gezocht vrijwilligers met groene vingers

PURMEREND - WonenPlus is naarstig op zoek naar tuinhelden! Heeft u 'groene vingers' en werkt u graag in de buitenlucht? U heeft af en toe een uurtje over? En U vindt het leuk om een vrijwillige bijdrage van €5,- per uur te ontvangen? Meldt U dan aan bij RSWP (WonenPlus).

De abonnees van WonenPlus zijn ouderen of mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, wonen in Purmerend en zijn zelf niet meer in staat om de tuin te kunnen onderhouden of zouden het fijn vinden daar wat ondersteuning bij te krijgen.

Klusaanvragen

Het gaat veelal om licht snoeiwerk, het maaien van het gras, het wieden van onkruid of het beplanten van de tuin. De klusaanvragen komen binnen bij de vrijwilligers van het servicepunt en worden na overleg aan u gekoppeld.

De klus mag maximaal 2 uren in beslag nemen. Abonnees mogen voor een beperkt aantal keren per jaar hier een aanvraag voor indienen. Tevens zijn zij zelf verantwoordelijk voor de afvoer van hun afval (klaarzetten groene bak) en het beschikbaar stellen van tuingereedschap aan de vrijwilliger. Na afloop meldt u de klus weer af bij WonenPlus.

U ontvangt veel waardering van de persoon bij wie u de tuin verfraait en u gaat deel uitmaken van een enthousiast team bij WonenPlus!

Aanmelden

Graag bellen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, 0299-426364.