BC. Marleen Nijenhuis (mede-eigenaar), Kees Mulder (oprichter en DGA), Rosalie Mulder (administratief medewerkster).
BC. Marleen Nijenhuis (mede-eigenaar), Kees Mulder (oprichter en DGA), Rosalie Mulder (administratief medewerkster). (Foto: By Quinty Matakupan)

Werkpart Contracting nu gevestigd in Schagen

SCHAGEN - Steeds vaker kreeg Kees Mulder van bedrijven de vraag of ‘hij niet iemand wist die op zoek was naar werk’. Zo ontstond bij hem, rond de eeuwwisseling, het idee een uitzendbureau te starten, inmiddels bekend als Werkpart Contracting BV. Ook toen al beschikte Mulder over een uitgebreid netwerk in de Kop van Noord-Holland en de onderneming groeide snel uit. Dochter Rosalie Mulder startte in 2017 op de administratie, een jaar later kwam schoondochter Marleen Nijenhuis het team versterken. Werkpart Contracting BV is een echt familiebedrijf.

Familiebedrijf op drie pijlers

Na jaren met plezier en succes vanuit ’t Zand te hebben gewerkt, is nu gekozen voor een meer centrale plek: Schagen. Sinds februari wordt er kantoor gehouden aan de Kaagweg 11. Een fijne plek om opdrachtgevers en nieuw talent te ontvangen. Goed bereikbaar, naast het station en voldoende parkeerruimte voor de deur.
Het bedrijf bestaat uit drie pijlers, vertelt Marleen Nijenhuis.
“Als Werkpart Contracting bemiddelen wij in personeel, op uitzend- en detacheringsbasis. Via EnBloom Recruitment hebben we daarnaast de mogelijkheid om op basis van werving en selectie personeel te plaatsen. Ten derde bieden we bedrijven boekhoudkundige ondersteuning, voor zakelijk als particulieren.”


De gezamenlijke missie, aldus Nijenhuis, is het vinden van een passende baan voor ieder talent, en het laten bloeien van ieder bedrijf.
“Een kracht die op de juiste plek zit, en zijn of haar volle talent kan benutten, bloeit, en is gelukkig. Voor een bedrijf resulteert dat in doelstellingen die worden gehaald en processen die efficiënt verlopen. Dat is groei voor beide partijen.”