In 1 dag een nieuwe, veilige badkamer.
In 1 dag een nieuwe, veilige badkamer. (Foto: aangeleverd)

Oude en onveilige badkamers in één dag veilig voor 55-plussers

Iedereen neemt graag elke dag een douche en frist zichzelf op in de badkamer. Maar zeker als je ouder wordt, kan een badkamer onveilig worden. Jaarlijks belanden duizenden mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Vistar badcomfort maakt oude badkamers veiliger door deze binnen één dag volledig senior-proof te maken.

Omdat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen is aandacht voor de veiligheid belangrijk. Onveilige situaties in de badkamer ontstaan vooral bij het in of uit bad stappen of door uitglijden. Veel badkamers zijn nog voorzien van een ligbad of een douche met hoge instap en een gladde douchebak. En douchen in de badkuip zorgt voor een verhoogd risico op ongelukken.

Nieuw in 1 dag

Vistar kiest voor veiligheid en geeft een uitgebreid advies. Alle producten en materialen zijn van uitstekende kwaliteit, mooi van design en zijn vooral zeer betaalbaar. De oude badkamer wordt gedemonteerd, de materialen afgevoerd en de nieuwe douche geplaatst. Binnen een dag.

Antibacteriële wanden

Om het onderhouden van de badkamer zo eenvoudig mogelijk te houden, wordt gebruik gemaakt van antibacteriële douchewanden en onderhoudsvrije glaswanden of douchedeuren. Hierdoor zijn deze wanden zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken, zonder kalkvlekken op glaswanden en deuren.

Er zijn talloze mogelijkheden om een badkamer veiliger te maken; een antislip douchebak, veiligheidsbeugels en een douchestoeltje.

Bekijk de mogelijkheden op www.vistar.nl.