Uitgebreide collectie behang en muursticker bij Nederlands merk Daring Walls.
Uitgebreide collectie behang en muursticker bij Nederlands merk Daring Walls. (Foto: aangeleverd)

Bloemen of stickers op de muren

Een wildboeket, rozen of tulpen? Tover in een handomdraai je favoriete bloemen op de muur. Kies voor muurstickers met bloeiende pioenrozen of behang waarop sierlijke veldbloemen centraal staan. Met de nieuwe collectie van het lifestylemerk Daring Walls haal je de lente in huis.

Met de nieuwe bloemen-collectie haalt het deco-merk buiten naar binnen en spelen bloemen de hoofdrol.

Sfeervol behang

Haal de relaxte sfeer van de seventies weer even terug met het behang Retro flowers. De grote vintage bloemen in warme kleuren geven je muur een opvallende look. Mag het iets drukker of wil je graag levensecht fotobehang? Creëer dan met Tropical Chic een tropische sfeer in huis. De handgetekende bloemen-illustraties zorgen ervoor dat het lijkt alsof je onderdeel bent van de nattur. Liever iets subtieler? Kies dan voor de warm grijze handgetekende illustraties Engraved Floral Background. Deze zijn niet te dominant aanwezig, maar creëren wel een stijlvolle look.

Vrolijke muurstickers

Wie geen behang wil, kan kiezen voor muurstickers van bloemen. De muursticker set Eden Flowers bestaat uit 39 bloemen en 30 bladeren. Hoe groot het bloementafereel wordt, bepaal je zelf. Plak ze over elkaar heen of verder van elkaar vandaan. Naast kleurrijke patronen zijn er ook getekende illustraties verkrijgbaar. Denk aan grote bloeiende pioenrozen, een klaproos of een magnolia.

Gemakkelijk aanbrengen

Daring Walls levert het behang voorgesneden op maat met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent. Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd.


, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers op de muur plakt en welke ondergrond geschikt is.

Milieuvriendelijk

De producten zijn eco-friendly. Het behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden. Het folie van de muurstickers is PVC vrij en compleet recyclebaar.

Nederlands merk

Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt én produceert. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, leverbaar in meerdere kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld. Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op www.daringwalls.com.