Arjan Groet vormt samen met zijn zussen Margriet (links) en Tineke (midden) de tweede generatie van het familiebedrijf. Arjan is verantwoordelijk voor de verkoop, Margriet doet de aftersales en Tineke het financiële gedeelte.
Arjan Groet vormt samen met zijn zussen Margriet (links) en Tineke (midden) de tweede generatie van het familiebedrijf. Arjan is verantwoordelijk voor de verkoop, Margriet doet de aftersales en Tineke het financiële gedeelte. (Foto: aangeleverd)

Groet Auto begroet oude Cremers-relaties

SCHAGEN- Van het ene familiebedrijf naar het andere familiebedrijf. Oftewel: van het ene warme bad naar het andere warme bad. Dat is waar de klanten van Opel Cremers, dat sinds 1 januari is gekocht door Groet Auto, van verzekerd zijn. "Op 23, 24 en 25 januari kunnen de Cremers-klanten kennismaken met ons bedrijf", vertelt eigenaar Arjan Groet.

De vertrouwde hoogwaardige persoonlijke service. De vertrouwde kwaliteit én aandacht die je krijgt in zowel de showroom als de werkplaats. Kortom, hetzelfde gevoel als bij Cremers dat je altijd kunt binnenstappen en altijd wordt geholpen: dat biedt Groet Auto. Waarbij dit familiebedrijf, omdat het al decennia een begrip is in de Kop van Noord-Holland, dezelfde taal spreekt als wat de klanten en lezers van deze krant gewoon zijn: eerlijk en nuchter.

Kennismakingsdagen 23, 24 en 25 januari, aan De Witte Paal 329

Deze kennismakingsdagen vinden plaats op een vertrouwde locatie, want Groet Auto heeft het voormalige pand van Opel Cremers omgedoopt tot het nieuwe uithangbord van de onderneming. Waarbij het gebouw aan De Witte Paal 329 niet alleen een Opel-, maar ook een Peugeot-uitstraling krijgt, want het familiebedrijf is Peugeot-dealer in de gehele Kop van Noord-Holland.

Tijdens de kennismakingsdagen gelden speciale aanbiedingen omtrent de nieuwe Opel Corsa en andere Opel-modellen. Zie daarvoor de advertentie elders in deze krant. ,"Verder willen we tijdens deze dagen simpelweg bewerkstelligen dat de Cremers-relaties een gezicht bij de nieuwe eigenaar krijgen", vertelt Arjan Groet. "En hen daarbij vertellen dat ze bij ons dezelfde expertise kunnen verwachten die ze gewend zijn. Ze kunnen bij ons een nieuwe Opel eigen maken of een gebruikte Opel aanschaffen, laten onderhouden, repareren en APK-keuren. Tevens is het mogelijk losse Opel-onderdelen te kopen, schade laten taxeren en daarna uiteraard laten repareren bij ons. Ten slotte hebben we ook een eigen glasservice." Ontzorgen van A tot Z heet dat.

Voor meer informatie www.groetauto.nl of bezoek gewoon de Schager showroom van Groet Auto aan de Witte Paal 329. Tenslotte: Opel-rijders zijn nadrukkelijk voor onderhoud ook welkom in de Groet-vestiging aan de Kievitstraat 18 in Den Helder. Onderhoud en schadeherstel wordt namelijk zowel in Schagen als Den Helder gedaan, de verkoop van nieuwe Opel-auto's vindt alleen in Schagen plaats.