Afbeelding
(Illustratie: Bart Agterberg)

Wees loyaal, koop lokaal!

HOORN - Het nieuws verandert dagelijks en de ontwikkelingen staan niet stil. Elke dag moeten we ons weer aanpassen aan de situatie van vandaag.

Rodi Media wil originele initiatieven platform geven in kranten én online

Naast alle hygiënische maatregelen die we treffen, houden we ook rekening met sociale afstand. We doen er alles aan om deze lastige tijd door te komen. De West-Friese ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Alle horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.

Creativiteit

Naast het gevoel van saamhorigheid en van ‘schouders eronder’, zien we ook veel creativiteit ontstaan om toch de zaak draaiende te kunnen houden. Zo bezorgen bijna alle restaurants hun maaltijden, kun je bij een aantal kapperszaken gewoon je haarverf ophalen, houden kwekers een drive in om toch planten te kunnen (ver)kopen, en slaan ondernemers en instellingen de handen ineen om elkaar te helpen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de gemeente Hoorn, Ondernemers Stad Hoorn, HOC, HOF en Voor een mooie stad. Zij hebben nu samen met zzp'ers uit de stad een groot online warenhuis gebouwd. Bezoekers kunnen een digitaal rondje door de stad maken via www.warenhuishoorn.nl .

En wat te denken van Koffie van Hoorn, Edwin Groen Tweewielers, Botman Sound & Vision, Verkeersschool Hoek Bouma, tuincentrum De Boet, Basic Design (wonen en slapen), Tuinstudentaanhuis.nl, Tuinmachineservice Mart Boukes, Mobiel Interieur en de Enkhuizer Bedstede?

Stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken óf een kijkje te nemen op hun website!

Koop lokaal

Wij van Rodi Media willen deze originele initiatieven graag een platform geven in onze kranten en online. Zodat we samen met u aan de inwoners van West-Friesland laten zien dat we er zijn en er alles aan doen om de service te verlenen die men van ons gewend is. Uw goede ideeën, initiatieven en oplossingen, verdienen een plek in onze (online) media.


We doen dit samen! Wees loyaal, koop lokaal!