De tuinstudent staat klaar om de tuin in topvorm te krijgen.
De tuinstudent staat klaar om de tuin in topvorm te krijgen. (Foto: aangeleverd)

Content met een tuinstudent

REGIO - Tuinstudent.nl voorziet met de tuinstudenten al zeven jaar lang tuineigenaren van een goed ogende en onderhouden tuin. Een tuinstudent is een student die veelal een tuin-gerelateerde opleiding volgt en naast zijn of haar studie graag tuinen onderhoudt met werkzaamheden zoals snoeien, grasmaaien, onkruid wieden en alles waar een tuin om kan vragen.

De tuin voordelig in topvorm met een tuinstudent

Een mooie tuin is een plek om van te genieten en tot rust te komen. Helaas is het voor velen ook een bron van extra werk, iets wat eigenlijk altijd tijd en aandacht vraagt. Hierdoor ontgaat het genieten soms compleet. Herkenbaar? Denk er dan eens aan om een tuinstudent in te schakelen. De tuinstudent staat graag voor iedereen klaar om de tuin in topvorm te krijgen.

Tevens is een tuinstudent van de goedkoopste manier om de tuin te onderhouden. Een tuin tuinstudent kan namelijk al ingeschakeld worden voor tien euro per half uur, inclusief btw.

Alleen de lusten

Via het boekingsplatform komen particulieren gemakkelijk in contact met een tuinstudent bij hun in de buurt. Een tuinstudent kan op oproepbasis worden ingeschakeld of op vast terugkerende basis in de vorm van een abonnement. Dan komt er in overleg op vaste momenten een tuinstudent bij de klant langs om de tuin het hele jaar door in goede vorm te houden. Dankzij de tuinstudent heeft de klant dan alleen de lusten en niet de lasten van de tuin.

Kijk op tuinstudent.nl voor meer informatie en word zelf ook content met een tuinstudent.