Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Dier van de week

HOORN - Grizzly is een lieve gecastreerde kater van 6 jaar oud. Hij is naar het asiel gebracht omdat zijn eigenaar ging samenwonen met iemand die allergisch was voor katten.

Grizzly was een super rustig huis gewend, alleen met zijn eigenaar. Hij is dan ook een enorme held op sokken! Hij schrikt snel van onverwachte dingen en als er mensen komen, verstopt hij zich meestal. Alleen voor zijn eigenaar was hij aanhankelijk en bij haar kwam hij ook gezellig op schoot.

Het dierentehuis zoekt voor hem dan ook een absoluut rustig nieuw thuis, bij een geduldig iemand die het als een uitdaging ziet om hem uiteindelijk helemaal voor zich te winnen!

Grizzly was op zijn vorige adres gewend om de tuin in te kunnen en dat wil hij op den duur graag weer. Maar uiteraard moet hij lang genoeg (zeker een paar maanden) binnen gehouden worden totdat hij helemaal gewend is.

Poes Felicja, het dier van vorige week, heeft een nieuw thuis gevonden! Wie interesse heeft in Grizzly, kan bellen met het Dierentehuis Hoorn: 0229-218197.