Bij de Enkhuizer Bedstede kan de klant rekenen op advies op maat met een ondersteuning die past bij zijn of haar lichaam.
Bij de Enkhuizer Bedstede kan de klant rekenen op advies op maat met een ondersteuning die past bij zijn of haar lichaam. (Foto: aangeleverd)

Enkhuizer Bedstede Meetsysteem

GROOTEBROEK - Een persoonlijk matras dankzij een uniek meetsysteem; bij de Enkhuizer Bedstede kunnen klanten in slechts drie stappen een persoonlijk matras ervaren. Met het unieke, gepatenteerde My Scan-meetsysteem wordt een 3D-scan van het lichaam gemaakt. Aan de hand daarvan krijgt een klant advies op maat met een ondersteuning die past bij zijn of haar lichaam.

Ieder mens is uniek, maar waarom een matras eigenlijk niet? De Enkhuizer Bedstede stelt een matras op maat samen die volledig is afgestemd op iemands lichaam, slaap en wensen. Met een matras van de Enkhuizer Bedstede genieten klanten van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Topmerken

De Enkhuizer Bedstede is al meer dan 35 jaar specialist in een goede nachtrust. Een goed bed begint immers met een goed advies. De Enkhuizer Bedstede is leverancier van de topmerken Auping, Avek, Eastborn, Hypnos, Pullman en Perzona. Tevens is de Enkhuizer Bedstede specialist op het gebied van linnenkasten, dekbedden en bedtextiel.

Meer informatie

Zondag 1 maart is de showroom extra geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Kom langs voor een passend advies.

Het adres is Nijverheidsweg 13 in Grootebroek.

Telefoon: 0228-5142421.

E info@enkhuizerbedstede.nl

I www.deenkhuizerbedstede