Het interieur van Berger bij Kampeer met Sfeer.
Het interieur van Berger bij Kampeer met Sfeer. (Foto: Nicole Verhaeg)

Kampeeraccessoires bij Kampeer met Sfeer

(Advertorial)

DIRKSHORN - Kampeer met Sfeer, sinds 2017 actief met gebruikte caravans en campers in Dirkshorn tegenover 5 sterren camping de Bongerd op het adres Cornelis de Vriesweg 8.

Kampeer met Sfeer verkoopt met name gebruikte caravans en campers in bemiddeling van onze klanten. Er is keuze uit circa 28 caravans en circa 15 campers. Daarnaast hebben wij een kleine werkplaats voor garantie en kleine herstelwerkzaamheden. Sinds maart dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Fritz Berger, hierdoor konden wij onze winkel op een professionele wijze vernieuwen en vergroten tot ruim 500m2. De keuze is nu enorm. Wij leveren nu kampeertenten, voortenten, luifels, tenttapijt, slaapzakken, tafels en stoelen, kooktoestellen, barbecues, servies, pannen, koelboxen, televisies, inbouwverlichting, zonnepanelen, caravanmovers, verwarming, vervangingsartikelen voor de caravan zoals waterpompen, kranen, deurscharnieren et cetera. Tevens is onze prijsstelling aantrekkelijker en de service staat op een hoger niveau, mede doordat de kwaliteit van de producten hoogstaand is. De garantie bij alle winkels in Europa wordt verstrekt met de Fritz Berger Voordeelkaart zonder het tonen van uw kassabon. Fritz Berger is een franchiseorganisatie uit Duitsland met nu 80 winkels in Europa, welke u vindt in Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, Italië en Luxemburg.

Voor iedere bezoeker ligt een gratis kampeercatalogus klaar liggen met meer dan 500 pagina’s kampeerplezier. Tevens kunnen wij de klant een gratis Berger voordeelkaart aanbieden, waarbij u automatisch bonuspunten spaart bij aankoop van kampeerartikelen. U kunt ruilen zonder kassabon, waarbij u een verlengde retourtermijn van 100 dagen heeft en als eerste wordt geïnformeerd over actuele acties. Voor de catalogus 2020 van meer dan 500 pagina’s.

Zie ook: www.kampeermetsfeer.nl