Afbeelding
(Foto: )

Ook Historisch Festival in Hensbroek gaat niet door

HENSBROEK - Het negende Historisch festival Hensbroek was gepland op 5 juli 2020. "Het zal voor iedereen wel duidelijk zijn dat ook dit festival geen doorgang kan vinden vanwege coronapandemie" laat Erik van Tooren, voorzitter van het bestuur stichting Geen Heden Zonder Verleden weten.

"Honderden deelnemers en duizenden liefhebbers van ons tweejaarlijks festival zullen op zijn minst een jaartje moeten wachten. De vrijwilligers stonden al te trappelen en de sponsors waren al benaderd door onze organisatie." Het festival werd elk jaar goed bezocht, waarschijnlijk worden vele bezoekers teleurgesteld, maar wie weet... in de toekomst.

Beslissing

Dit jaar dus geen festival met oldtimers, stoommachines, oude tweewielers en vrachtwagens, trekkers in alle maten, oude ambachten, op het terrein was een diversiteit aan spullen en machines te vinden. "Het bestuur van de Stichting Geen Heden Zonder verleden beslist dit najaar of het festival in 2021 wordt gehouden. Meer informatie daarover is te vinden op www.geenhedenzonderverleden.nl Deze website wordt zodra er nieuws is bijgehouden."