Esther Stevens.
Esther Stevens. (Foto: aangeleverd)

Stevens Vastgoed in nieuw pand

DEN HELDER - Stevens Vastgoed opent 1 april van dit jaar een kantoorpand aan de Middenweg 158 met een verkoop-actietarief van * € 1.899,- inclusief btw. Zie voor de voorwaarden: www.stevensvastgoed.nl

Ook Stevens Vastgoed is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen het coronavirus

Het zou een feestje moeten zijn, echter zal de opening op gepaste wijze gaan verlopen: ook Stevens Vastgoed is genoodzaakt maatregelen te nemen tegen het coronavirus om grotere verspreiding van het virus te voorkomen. Op 1 april is het kantoor alleen op afspraak geopend. Uiteraard is Stevens Vastgoed wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Persoonlijk geïnformeerd

"De mensen die de komende week/weken al een afspraak met ons hebben gemaakt worden, indien noodzakelijk, persoonlijk geïnformeerd. Wilt u een woning bezichtigen dan gaat Stevens Vastgoed met u en met de verkoper in overleg over de mogelijkheden. Stevens Vastgoed hoopt dat wij deze situatie met zijn allen snel overwinnen en wenst een ieder veel sterkte", aldus Esther.

Ruime ervaring

Esther Stevens heeft ruime ervaring als makelaar in Den Helder, Julianadorp, Breezand, Hippolytushoef, Anna Paulowna, Den Oever en Schagen. Ze besloot in 2007 als zelfstandige aan de slag te gaan in de makelaardij. Vanaf 2007 was Stevens Vastgoed gevestigd aan de Middenweg 149.

Herstel

Echter moest de makelaar haar pand aan de Middenweg 149 sluiten in verband met ziekte, en werden destijds de zaken waargenomen door een collega-makelaar. Na herstel van de ziekte van Lyme, heeft Esther Stevens haar werkzaamheden weer opgepakt, door vanuit huis te werken. Nu is de tijd rijp om weer een kantoorpand aan de Middenweg te openen aan de Middenweg 158, naast van Keulen Makelaars.

Frisse blik

Door haar persoonlijkheid, snelheid, flexibele werktijden en het feit dat men altijd één aanspreekpunt heeft, biedt zij een aanpak die echt werkt! Een echte frisse blik op de woningmarkt.

Stevens Vastgoed: één vast aanspreekpunt en vaste courtage. Klantenwaardering op Funda: 9,6.