Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Petra’s Boetiek in Heemskerk gerestyled!

HEEMSKERK - Petra’s Boetiek in Heemskerk heeft een totale make-over gekregen! Op 15 augustus a.s. opent Petra de deuren van haar nieuwe eigentijdse boetiek. De mix van modern en vintage geeft het interieur een vriendelijke en vrouwelijke uitstraling.

Hiervoor is Petra een samenwerking aan gegaan met het label Yest, een internationaal modelabel met Nederlandse roots gericht op de vrouw, ongeacht haar leeftijd of maat. Iedere vrouw kan er uitzien als Yest, vrouwelijk, positief en happy. Yes, laat je stralen!

Gevarieerde mix

Door een gevarieerde mix van sprekende prints en kleuren, diversiteit aan stoffen en stijlen en subtiele details, krijgt de collectie hét typische Yest gevoel; gemakkelijk, casual, vrouwelijk en comfortabel. Een collectie die geschikt is voor de modieuze, elegante als sportieve vrouw. Kortom, voor alle VROUWEN.

Naast de Yest collectie is er een groot aanbod van mooie basics en denim. Essentials die niet mogen ontbreken in een garderobe. Ook zal er maandelijks een nieuwe capsule collectie van het trendy merk Ivy Beau verkrijgbaar zijn.

Nieuwsgierig naar deze prachtige nieuwe boetiek in Heemskerk?

Kom dan snel langs op de Maerten van Heemskerckstraat 21B. Voor de eerste 50 klanten, staat er bij besteding vanaf 50 euro een een goed gevulde goodiebag klaar!