Toradoshi is voornamelijk bekend als judoschool heeft sinds 2004 diverse sporten toegevoegd aan het sportmenu.
Toradoshi is voornamelijk bekend als judoschool heeft sinds 2004 diverse sporten toegevoegd aan het sportmenu. (Foto: Aangeleverd)

Judo en sportschool Toradoshi weer van start

BEVERWIJK - Door de covid-19 was Toradoshi net als veel andere clubs gedwongen om de activiteiten op een laag pitje te zetten. Nu mag Toradoshi weer volledig beginnen en kunnen de activiteiten dus ook volledig starten.

Voor de allerkleinsten is er tuimeljudo. Dit zijn lessen voor peuters van 2,5 tot 4 jaar als voorbereiding op het judo of een goede basis als ze later nog voor een andere sport kiezen.

Voor de allerkleinsten is er tuimeljudo

Vanaf 4 jaar kan men dan kiezen voor het reguliere judo. Wedstrijden zijn er voor recreanten op hun eigen niveau en de huidige wedstrijdjudoka’s draaien op landelijk niveau goed mee met de wedstrijden. Er zijn altijd 4 proeflessen kosteloos mogelijk.

Toradoshi is voornamelijk bekend als judoschool heeft sinds 2004 diverse sporten toegevoegd aan het sportmenu. Zo is er regelmatig een cursus weerbaarheid, Rots en water. Voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 12 jaar. De data voor deze wordt bekend gemaakt op de website en Facebookpagina.

Opgeven

Opgeven kan via emailadres info@toradoshi.nl.

Donderdagavond is op de locatie Patersweg recreatie-kickboksen en -jiujitsu voor personen vanaf 13 jaar.

Judolessen

De judolessen worden op twee locaties gegeven. Bijna dagelijks op de Patersweg en op donderdag in sporthal Waterwijk (Broekpolder). De tijden en locaties van alle lessen staan op de website www.toradoshi.nl.

U mag bellen naar 0630053345 als u meer informatie over de lessen of cursussen wenst.