Marloes Bloedjes bij haar werken.
Marloes Bloedjes bij haar werken. Foto: Anthony Verolme

Mini-expositie Marloes Bloedjes

HEEMSKERK - Momenteel hangt het werk van Marloes Bloedjes in het bezoekerscentrum Het Koetshuijs, het ontmoetingspunt van de Kasteeltuin en Park Assumburg in Heemskerk. Haar werk kenmerkt zich door warme kleuren en sprookjesachtige taferelen. Voor deze expositie heeft Marloes gekozen voor schilderijen met als thema bloemen en landschappen, passend bij het rozenprieel en het park van Assumburg.

Ook workshop schilderen

Daarnaast geeft Marloes een schilderworkshop op deze prachtige locatie op zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. We verzamelen bij het Koetshuijs voor een korte introductie, waarna we ons kunnen verspreiden over de hele tuin om te schilderen.

Thema

Het thema is vrij, dus of je nu het kasteel wilt schilderen, iets abstracts of de prachtige bloemen en planten in de tuin, het is helemaal aan jou. We werken met acrylverf. Een doek en alle andere materialen zijn inbegrepen, net als hapjes en drankjes tussendoor. Het is dus een geheel verzorgde dag, waarin je alleen maar hoeft na te denken over je eigen schilderij.

Schilderijen te bewonderen bij Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk

Bij minder mooi weer werken we in het atelier van Toverzicht op de Willem van Coulsterstraat 2 in Heemskerk. Omdat de workshop buiten (of in een ruim atelier) plaatsvindt, kan er prima rekening gehouden met de Covid-19 maatregelen.

Alle informatie

Bekijk alle informatie over de workshop op https://toverzicht.nl/workshops/schilderen-kasteeltuin-assumburg/. Opgeven voor de workshop kan via deze pagina of door een mail te sturen naar marloes@toverzicht.nl, Je vindt Het Koetshuijs aan de linkerkant langs het pad vanaf de parkeerplaats richting de tuin (Tolweg 9A in Heemskerk). Hier word je gastvrij ontvangen door een van de vrijwilligers. Er is altijd een vers kopje koffie of thee, of appelsap uit eigen boomgaard. Bezoekerscentrum open di t/m zo 10.00-17.00 uur. De schilderijen van Marloes zijn te zien t/m oktober.



Afbeelding
Afbeelding