De vleeswagen van slagerij Ridder.
De vleeswagen van slagerij Ridder. (Foto: Aangeleverd)

BLIJF THUIS, BESTEL UW VLEES bij Kees

BEVERWIJK - In tijden van nood moet je elkaar een handje helpen. Met dat gegeven in ons achterhoofd zijn wij eens gaan bedenken hoe wij de mensen tegemoet kunnen komen om toch lekker te kunnen blijven eten.

Nu de mensen uit veiligheidsvoorschriften zo veel mogelijk thuis blijven en niet in staat zijn naar ons toe te kunnen komen zullen wij de boel eens omdraaien. Wij komen namelijk naar u toe! En wel wanneer u wilt. Hierdoor zal er niets veranderen en zal die lekkere sukade lap, varkenshaas of cordon-bleu evengoed op uw bord terecht komen.

Manieren

WIJ BEZORGEN TOT AAN DE DEUR, EN ZIJN IN HET BEZIT VAN EEN MOBIELE PIN.

ER ZIJN DIVERSE MANIEREN OM TE BESTELLEN: - Bestel via de website: www.vleesvankees.nl en klik op de webshop. of Bel 0251-225765 voor een telefonische bestelling. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vleesvankees.nl.

Wij bezorgen na overleg op het door u gekozen tijdstip. Normaal betaald u € 4.50 per bestelling onder de € 40.00 maar gedurende de corona crisis gratis vanaf € 10.00

Bestelling

Wij kunnen ook altijd even uw bestelling voor de nieuwe poelier meenemen, dat is onze overbuurman in het winkelcentrum in het Winkelcentrum de Beverhof.