Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Laat uw mening horen over de weg naar een aardgasvrij Heemskerk

HEEMSKERK - Tussen nu en 2050 gaat men steeds meer duurzame energie en warmte gebruiken. Om het huis te verwarmen, om te koken, om te douchen. Samen zorgt men ervoor dat men duurzaam en toekomstbestendig gaat wonen. Hoe denkt u over aardgasvrij wonen? Vul de vragenlijst in via www.odijmond.nl/aardgasvrij-heemskerk.

Input voor de Transitievisie Warmte

De gemeente werkt aan een Transitievisie Warmte (TVW) waarin we richting geven hoe de gemeente Heemskerk van het aardgas afgaat. Voor die visie heeft men input nodig van verschillende partijen. Niet alleen van partijen als EcoHeemskerk, HVC, PWN, Liander, Stedin en de woningbouworganisaties. Oók van de inwoners van Heemskerk. Van u dus.

Twee manieren input van inwoners

Ten eerste legt de gemeente Heemskerk een vragenlijst aan u voor. ''We willen van u weten hoe u denkt over aardgasvrij wonen. Ook willen we weten hoe we inwoners kunnen betrekken bij het overstappen op duurzame warmte. Vul daarom de vragenlijst in via www.odijmond.nl/aardgasvrij-heemskerk.'' Dat kan tot maandag 18 januari. Uw reactie is van grote waarde. De antwoorden worden verwerkt in het uitwerken van de Transitievisie Warmte (TVW) voor de gemeente Heemskerk.

Daarnaast houdt de gemeente in januari en februari 2 digitale bijeenkomsten. De eerste is op maandag 18 januari, de tweede op maandag 1 februari. Iedereen is van harte welkom om hierbij aan te sluiten. Binnenkort volgt daarover meer informatie.