Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Elf nieuwe appartementen in Akersloot

AKERSLOOT - Op een bijzondere locatie in Akersloot kan straks gewoond worden. Het voormalige café-restaurant De Vriendschap in Akersloot wordt getransformeerd tot elf karakteristieke koopappartementen: zes op de begane grond en vijf op de eerste verdieping.

Voormalig café-restaurant in centrum wordt omgebouwd

Vele bekende bands hebben hier ooit opgetreden en vele kermissen zijn hier gevierd. Hoe bijzonder is het dat hier op deze plek straks gewoond wordt?

Uiterlijk

Het uiterlijk aan de buitenkant van het pand blijft grotendeels gehandhaafd en dit maakt het appartementencomplex uniek. De appartementen variëren tussen 55 m2 en 104 m2, met prijzen vanaf € 225.000,- v.o.n.

Zijkant van pand groenvoorziening en tuin voor de woningen op begane grond

De woonomgeving wordt compleet gemaakt met aan de zijkant van het pand groenvoorziening, een tuin voor de woningen op de begane grond én gelegenheid van parkeren op eigen grond.

Verantwoordelijk

Cas Pronk Bouw is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbouwing van het project, de makelaars van Teer gaan de appartementen verkopen.

Meer informatie

Interesse in een appartement of wilt u meer informatie ontvangen over dit project? Bekijk de website via: www.devriendschapakersloot.nl. Kandidaten kunnen zich tot 12 januari 12.00 uur inschrijven via deze website. Daarna zal de toewijzing plaatsvinden.

Afbeelding