Nieuw oplaadbaar gehoorapparaat.
Nieuw oplaadbaar gehoorapparaat. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw oplaadbaar gehoorapparaat

HEEMSKERK/SANTPOORT - Zelfstandige hoorwinkel HoorCare audiciens heeft een primeur: een nieuw oplaadbaar gehoorapparaat met een speciale extra microfoon voor optimaler verstaan.

Om beter te verstaan

Het gaat om een nieuw hoortoestel dat de natuurlijke vorm van de oorschelp gebruikt.
Het apparaat heeft nu de beschikking over een maar liefst 6 microfoons per kant. Het helpt met bepalen van de richting van het geluid. Daarmee kunt u ook in rumoer beter verstaan. Het werkt als een onzichtbare straal die u richt door uw hoofd naar de pratende persoon te richten. Een ander voordeel is dat u minder last zult hebben van windruis. De wind komt namelijk een stuk lastiger bij de microfoon die in de gehoorgang is geplaatst. Het hoortoestel kan zich automatisch aanpassen wanneer de omgeving veranderd. U hoeft niet handmatig van programma te wisselen. Wilt u toch zelf iets aanpassen? Het hoortoestel is eenvoudig te bedienen via de app op uw mobiele telefoon.
"Zelf vrijblijvend ervaren hoe goed dit werkt” is het advies van audicien Van Els van HoorCare. "Wij hebben dit exclusieve hoortoestel nu direct beschikbaar in onze winkels. We laten door middel van een meting graag zien hoeveel we voor u kunnen verbeteren.”Wilt u dit ook ervaren? E-mail naar info@hoorcare.nl of bel HoorCare Heemskerk 0251 - 234 167 of HoorCare Santpoort-Noord 023 - 539 5280.