Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Voetbalclub Telstar brengt Frankie Number Six op parfummarkt

IJMOND - Telstar, daar zit een luchtje aan... Telstar brengt Frankie Number Six op de markt. Samen met de belangeloze medewerking van een aantal partners gaat Telstar de lucratieve parfummarkt bestormen. Het Huis Telstar lanceert de geurlijn Frankie Number Six.

Vooralsnog exclusief verkrijgbaar in de fanshop van de club uit IJmuiden (telstarfanshop.nl). Kinderen, zorg dat je vader er lucht van krijgt. Bij de aankondiging van de tweede Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) liet Minister Wiebes weten dat we ons moeten aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. Zijn quotes zijn helder: ‘Het heeft geen zin alles in stand te houden’, ‘Het zijn ruige tijden. Gelukkig is er veel veerkracht en inventiviteit bij bedrijven’. En bij voetbalclubs..

'We hebben met Frankie Number Six een lucht gevonden'

Pieter de Waard, algemeen directeur Telstar: ''De teksten van Wiebes zijn niet aan dovemans oren gericht. Wij wachten niet als een verschrikt konijn op de aanstormende vrachtwagen.''

Inkomstenbronnen

Hij vervolgt: Om een voetbalclub in -het nieuwe nu- in de lucht te houden moeten we andere inkomstenbronnen aanboren. We hebben met Frankie Number Six een lucht gevonden.'' Frankie number six is een frisse lucht, ontstaan in IJmuiden, het Parijs van Holland. IJmuiden staat bekend om haar luchten. Bos, duin, zee, zand, vers gebrouwen ijzer van de lokale hoogovens, pas gevangen Noordzee vis, en Frankie Number Six.

'Het is een frisse lucht, ontstaan in IJmuiden, het Parijs van Holland'

De stoere captain van Telstar uit IJmuiden. Al vijftien seizoenen lang dartelt de Witte Leeuw over de vaderlandse velden. Vanaf nu ben jij een welriekende man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en stamina. Net als Frank Korpershoek, de Messi van IJmuiden. Wees Frank, wees Fris! Krijg er lucht van...