Afbeelding

Uw krant vanaf deze week nòg lokaler

HEEMSKERK - Rodi Media, uitgever van de Heemskerkse Courant, ontwikkelt door. Vanaf deze week verschijnt uw vertrouwde krant voortaan op donderdag. Verder blijft alles zoals u van ons gewend bent, maar dan nog net een stukje beter. Dat betekent dat de focus gericht blijft op lokale verhalen, initiatieven en ondernemers. Verhalen die u ook vindt op rodi.nl en onze sociale kanalen.

Vanaf vandaag ontvangt u één krant specifiek voor uw gemeente

Lokale communicatie, weten wat er speelt in uw eigen stad, welke evenementen eraan komen, welke initiatieven er in de buurt georganiseerd worden, gemeentenieuws en de beste deals van de ondernemers om de hoek. We hebben dag in dag uit te maken met onze eigen lokale omgeving. Rodi Media, trotse uitgever van deze krant, zet zich al 42 jaar in om inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden via lokale communicatie. Elkaar helpen en vooral ook verder brengen. Als uitgever koesteren we onze lokale samenleving. Deze willen we blijven inspireren en laten bloeien.

Grote behoefte

Liefst 11,9 miljoen Nederlanders geven aan wel eens een huis-aan-huisblad te lezen. Daarmee wordt de waardering voor informatievoorziening op gemeenteniveau dik onderstreept. De behoefte aan lokaal nieuws op papier en digitaal blijft groot. Onderzoek wijst uit dat lokale nieuwsmedia van groot belang zijn voor de lokale informatievoorziening.

Daarom ontvangt u vanaf vandaag de krant specifiek voor uw gemeente. Onze redactie trakteert u wekelijks op het laatste nieuws uit de buurt en op mooie achtergrondverhalen. En als u altijd op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws is het raadzaam om www.rodi.nl dagelijks in de gaten te houden. Via onze Facebookpagina hoeft u helemaal niets meer te missen. Like de pagina en praat mee over het nieuws uit uw gemeente.

Geef uw tip door

Heeft u een tip voor onze redactie of een andere vraag? Onze redactie is bereikbaar via redactie.bhc@rodi.nl. Voor vragen over advertenties kunt u mailen naar heemskerksecourant@rodi.nl. U kunt te allen tijde terecht op www.rodi.nl

Wij wensen u veel leesplezier!