DUEC en EcoHeemskerk zoeken energiecoaches

UITGEEST/HEEMSKERK - Duurzaam Uitgeest Energie Coƶperatie (DUEC) en EcoHeemskerk willen samen met alle bewoners van Uitgeest respectievelijk Heemskerk de eigen gemeente gaan verduurzamen. Door duurzame elektriciteit op te wekken, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen, door verwarming en vervoer te verduurzamen, en door energie te besparen. Omdat beide organisaties zo actief zijn en omdat vele handen licht werk maken, zoeken we nieuwe enthousiaste bewoners met een groen hart.

DUEC

DUEC heeft sinds begin 2019 goed opgeleide energiecoaches die als vrijwilliger actief zijn in Uitgeest. De coaches hebben nu al een groot aantal bewoners geholpen aan een stappenplan voor het verduurzamen van hun woning. We zijn ambitieus en willen nog meer Uitgeesters op weg helpen.

EcoHeemskerk

EcoHeemskerk beschikt eveneens over goed opgeleide energiecoaches die actief zijn in Heemskerk. Ook de coaches van EcoHeemskerk hebben een groot aantal bewoners geholpen aan een stappenplan voor hun woning.

Energiecoach

Heeft u ervaring in het verduurzamen van uw eigen huis of heeft u wel de technische bagage maar weet u nog niet waar te beginnen? Na een uitgebreide online training van zeven avonden van 1,5 uur bent u in staat om uw dorpsgenoten en u zelf verder op weg te helpen. Aanmelden: www.duec.nl of www.ecoheemskerk.nl.