Afbeelding
Foto: Aangeleverd

S.S.S. Beverwijk weer gestart

BEVERWIJK - S.S.S. is het seizoen goed gestart en dit mag gelukkig weer in de gymzaal. Voor ouder en kindgym en de kleuteruren op zaterdag is een nieuwe trainster gevonden en hebben de lessen een andere invulling gekregen.

Katinka Mooij verzorgt deze lessen. Een momentje samen met je kind. Plezier staat in deze les voorop en daarnaast komen alle grondvormen van beweging aan bod. Kleutergym is de ideale basis voor alle sporten. Alle verschillende motorische vaardigheden komen aan bod. Turnonderdelen, maar ook balspelen, tikspelen, schommelen, zwaaien, balanceren enz.

Ben je benieuwd, kom dan een keer meedoen (gymzaal Elzenlaan)! Voor maar €40,15 per kwartaal en twee gratis proeflessen.

Zaterdag: 8.45-9.30 uur ouder en kindgym; 9.30-10.30 uur kleutergym 4/5 jaar; 10.30 -11.30 uur kleutergym 5/6 jaar.

''Na de grote clubactie vorig jaar is veel nieuw materiaal aangeschaft, waar wij door de corona maatregelen nog niet veel gebruik van konden maken. Des te leuker is het nu om in te zetten in de lessen!'', aldus S.S.S. Ook nieuw dit seizoen is dat S.S.S. in samenwerking met Gymtime Beverwijk sportieve kinderfeestjes aanbied. Zo kun je je eigen tumblingfeestje, freerunfeestje, maar ook piraten of prinsessenfeestje boeken. info www.sssbeverwijk.nl of www.gymtimebeverwijk.nl

Afbeelding