Afbeelding
Met een Subaru kun je de hele wereld aan, wat je ook op je pad tegenkomt. (Foto: ANSHO NL)

Outback X-Explore optimaal beschermd

Met een Subaru kun je de hele wereld aan, wat je ook op je pad tegenkomt. Met dat in het achterhoofd zet Subaru de aantrekkelijk uitgeruste en scherp geprijsde Subaru Outback X-Explore op de weg. Of er naast.

Klaar voor elk avontuur

De basis voor de beperkt leverbare, stoere X-Explore is de zeer luxueuze Outback Premium. Een alarm, uitgebreide mattenset en allerlei beschermdelen van de carrosserie zorgen voor het onderscheidende vermogen ten opzichte van die Outback Premium.

Geen concessies

Gebleven zijn natuurlijk de zaken die voor Subaru belangrijk zijn: geen concessies als het gaat om veiligheid, ruimte en betrouwbaarheid. Wie een Outback koopt, ook de X-Explore-uitvoering, koopt een auto die zich thuis voelt in de stadsjungle en daarbuiten, die een zee aan binnenruimte biedt en tot de veiligste auto’s in zijn klasse behoort.

Outback X-Explore is één van de meest luxueuze auto's maar wel betaalbaar in zijn klasse

De Outback X-Explore heeft een uitgebreid pakket beschermende delen, denk aan beschermplaten op voor- en achterbumper, dorpels en wielkuipverbreders. Het interieur is voorzien van een rubberen mattenset en om het boevengilde op afstand te houden heeft de X-Explore een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem. Deze zaken in combinatie met standaard automaat, permanente vierwielaandrijving, lederen bekleding, schuifdak en het onvolprezen EyeSight-veiligheidsysteem maken de Outback X-Explore niet alleen een van de meest luxueuze maar ook een van de meest betaalbare auto’s in zijn klasse.

Kosten

De Outback Explore kost € 54.995,-, slechts 600 euro meer dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. De Outback X-Explore staat tot eind september bij de Subaru-dealer. Meer info is te vinden op Outback.Subaru.nl.