De F-jes van B.V.V. de Kennemers hebben een mooi mix-toernooi gespeeld.
De F-jes van B.V.V. de Kennemers hebben een mooi mix-toernooi gespeeld. Foto: Aangeleverd

Mix-toernooi voor F-pupillen De Kennemers

BEVERWIJK - In deze tijden dat er geen wedstrijden meer op zaterdag zijn, is het lastig om voor clubs met een “kleine” jeugdafdeling de kinderen ook iets anders aan te bieden dan alleen trainingen. De groeperingen zijn vaak te klein om onderlinge wedstrijdjes te spelen met de leeftijdsgenoten.

'Even terug in de goede oude tijd'

''Bij B.V.V. De Kennemers gingen wij zaterdag 31 oktober, maar weer even terug in de goede oude tijd'', laat de voetbalclub uit Beverwijk weten.

''Gewoon een mix-toernooi van de spelers van de onder 8 en de onder 9, oftewel de oude F-pupillen-lichting.''

Begeleiding

Wat toen kon, kan nu natuurlijk ook vond de begeleiding en dat bleek maar weer eens. Een superleuk mix toernooi waarbij vooral het samen voetballen de boventoon voerde, maar het niveau tussen de 4 teams was ook hoog.''

Mooie wedstrijden

De vereniging vervolgt: ''Veel doelpunten, maar weinig verschil. Mooie wedstrijden met een heuse “El Classico” en de Engelse topwedstrijd Liverpool – Manchester United. Op het eind bleek Liverpool de sterkste en de mannen waren er zeker blij mee. Blij met de overwinning, maar vooral weer blij om ‘echte” wedstrijdjes te spelen.

Het was een mooie en leerzame dag voor een ieder, welke werd afgesloten met een beker limonade, een zakje chips en een zakje snoep. Voetbal en activiteiten gingen weer mooi samen en juist dat is waar B.V.V. De Kennemers voor staat!''

Ben je nog geen lid van B.V.V. De Kennemers en wil je een keer proef trainen? Uiteraard is dat mogelijk.


Stuur een mail naar jeugd
bestuur@dekennemers.nl.