Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zorgzaam en empathisch team voor uw uitvaart

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Tweeëntwintig jaar geleden werkten ze al voor het eerst samen. Toen werd Mandy Wanmaker mede-eigenaar van ‘t Feestwinkeltje in Beverwijk. Haar moeder Ria had die een aantal jaren ervoor geopend.

Nu, tweeëntwintig jaar later, werken ze weer samen, maar in een totaal andere branche. Moeder en dochter zijn allebei ondernemend, maar ook zorgzaam en in het bezit van een sterk empathisch vermogen. Vanaf de start van Wanmaker Uitvaart begin 2019 tot nu toe is het werk van moeder Ria steeds meer uitgebreid: van urnen verkopen in de winkel, koffie schenken met een condoleance tot assisteren bij een uitvaart. Samen met een aantal verzorgenden maakt zij deel uit van een warm en hecht team dat gezamenlijk uw uitvaart van a tot z verzorgt.

Uitvaartzorg van a tot z

Onze uitvaartwinkel –en de twee afscheidskamers aan de achterzijde- is gevestigd aan de Maerelaan in Heemskerk. Hier kunt u terecht voor een oriënterend gesprek, een wensenboekje, voor een keur aan urnen, nagedachtenis-sieraden en andere bestemmingsmogelijkheden en voor de as.

Wensenboekje

Het wensenboekje kunt u ook kosteloos kunt aanvragen via WhatsApp of sms door ‘wensenboekje’ plus uw naam en adres te sturen naar 06-47266745.

De uitvaartwinkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 13:30 uur en ‘s middags en ‘s avonds op afspraak (0251-254135). De uitvaartzorg en afscheidskamers zijn 24/7 bereikbaar, het hele jaar door.

Wanmaker Uitvaart, Maerelaan 6, 1961 KA Heemskerk, tel: 0251-254135, www.wanmakeruitvaart.nl.