Eigenaresse Sandra Roozendaal.
Eigenaresse Sandra Roozendaal. (Foto: Aangeleverd)

Sjanss Fashion: kleding voor elegante, sportieve vrouw

CASTRICUM - Exclusieve merken van casual tot chique en sportief - dat is Sjanss Fashion. Eigenaresse Sandra Roozendaal staat te popelen om vrouwen aan de mooiste kledingstukken te helpen. ,,Shoppen bij mij is een beleving.”

Leren tassen, luxe panty’s van Wolford, jasjes met bijpassende shirts en broeken: de collectie van Sjanss Fashion heeft voor ieder wat wils. De overzichtelijke kledingwinkel aan de Burgemeester Mooijstraat in Castricum is honderd vierkante meter groot. Kleding van merken als Marc Aurel, Luisa Cerano en Repeat hangt keurig op kleur gesorteerd. Sandra stond zeven jaar aan het roer van By Claire, dat ze met een compagnon runde. In december besloot ze voor zichzelf te beginnen.

Op 1 juli open

''Op 1 juli ging mijn zaak officieel open. Bij Sjanss Fashion vind je kwalitatieve kleding van maat 36 tot maat 46. Alles is goed draagbaar, elegant met een fijne pasvorm.” Achterin de winkel maakte Sandra een koffiehoekje. ''Ik vind het heel belangrijk om de tijd te nemen voor klanten. En als zij met een vriendin of partner komen moet het comfortabel zijn. Even lekker zitten, kopje koffie, rustig kijken.”

Het contact met de klant is voor Sandra een van de leukste dingen uit haar werk. ''Ik draag ideeën aan, stel combinaties voor en denk mee. Ik werk samen met een coupeur en kan alles op maat laten maken.” Speciaal voor haar klanten heeft Sandra een attentie, ter ere van de opening.

Veilig winkelen

''Iedereen is welkom en veilig winkelen staat bij mij voorop. Mensen die liever alleen komen kunnen telefonisch een afspraak maken.”

Sjanss Fashion zit aan de Burgemeester Mooijstraat 3. Telefoon: 0251 - 73 00 54.