Afbeelding
(Foto: )

'Kom mee naar buiten!' bij Gouden Dagen

HEEMSKERK - Gouden Dagen heeft als doel de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Dit doen we onder andere door het vervullen van wensen. Ouderen kunnen hun wens ophangen in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk staan.

Een jaarlijkse activiteit van Gouden Dagen Heemskerk is de “Kom mee naar Buitendag”. Het idee hierachter is ouderen met elkaar te verbinden door samen te gaan wandelen en na afloop gezellig napraten onder het genot van een heerlijke lunch.

Bizarre tijd

Zeker in deze periode waarin ouderen een bizarre tijd achter de rug hebben, willen we de “Kom mee naar Buitendag” niet voorbij laten gaan. Met het Uitbureau van de locatie Sint Agnes hebben we besloten om deze dag te gaan organiseren op 19 en 20 augustus. Via een leuke route lopen we naar Restaurant De Waterakkers om daar te genieten van een overheerlijke pannenkoek. Met een goed gevulde buik lopen we daarna weer terug naar Sint Agnes. Met dank ook aan De Waterakkers voor hun gedeeltelijke sponsoring.

Heeft u een wens?

Bent u 70+, bent u woonachtig in Heemskerk en heeft u een wens? Op de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk (Heemswijk, Meerstate, Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck) staan wensbomen. Hierin kunt u uw wens ophangen. Zodra uw wens eruit wordt gehaald, nemen wij contact met u op.