Fitter worden, juist nú. Vrouwenfitnessketen Fit4lady Heemskerk is er klaar voor!
Fitter worden, juist nú. Vrouwenfitnessketen Fit4lady Heemskerk is er klaar voor! (Foto: Marjolein Moens)

‘We kunnen weer fitter worden'

HEEMSKERK - Het gemis van sportscholen werd tijdens de afgelopen Corona crisis pijnlijk duidelijk. Bewegen is dé remedie om het risico op zwaar ziek worden te beperken. En om dat te bewerkstelligen is het nodig om in actie te komen.

Bruisend begin van de heropening sportscholen

Maar de sportscholen moesten dicht blijven. Gelukkig is de heropening vervroegd naar 1 juli en staan de personal coaches, fitness instructeurs en trainers te trappelen om iedereen fitter te krijgen. In het bijzonder bij dé vrouwenfitnessclub: Fit4lady Heemskerk.

Vrouwen in beweging brengen

We spreken met de eigenaar van de club: Kim Visser franchiseneemster. “We konden echt niet wachten!”, vertelt kim. “We hadden er allemaal zoveel zin in. In de tussenliggende periode hebben we met onze leden buiten getraind en het weer werkte gelukkig erg mee. Dat was heel positief, want we zagen dat de dames daar grote behoefte aan hadden. We gaven in de tussentijd ook live trainingen via Zoom en online thuistrainingen via video op onze eigen Fit4lady app, maar dames misten gewoon het samenzijn met andere vrouwen. Daar gaat gewoon een hele positieve en fijne dynamiek van uit!”

Veilig sporten

“Vrouwen vinden sporten bij Fit4lady leuk. Onze unieke 30 minuten-circuittraining leent zich makkelijk om de veiligheid en 1,5 meter te waarborgen. Het vereist wat extra tijd om de dames goed te blijven begeleiden, maar dat doen we nu eenmaal graag. Overal in de club is desinfecterende gel en zijn papieren handdoekjes aanwezig. We leven nauwgezet de regelgeving van het RIVM na en houden ons aan het protocol dat door Preventieteam NL Actief is opgezet.”

In 3 weken fitter worden en geld terug

Kim vervolgt met een uniek aanbod: “We ontvangen daarom graag nieuwe leden op de club en hebben nu een actie waarbij dames 3 weken kunnen komen sporten. Worden ze lid met een jaarabonnement krijgen ze het bedrag van de actie weer retour. Ze krijgen goede begeleiding op de club door onze personal coaches en via onze Fit4lady app krijgen ze toegang tot extra online trainingen om weer fitter te worden. Daarnaast kunnen ze hun leefstijl veranderen met behulp van onze voedingstips en gezonde recepten. Zo kunnen we iedere vrouw naar een gezonde leefstijl laten bewegen, ongeacht gewicht, fitheid en leeftijd!”, zegt Kim tot slot lachend.

''Ons team staat echt te popelen om de dames weer lekker in beweging te krijgen. Het is zo belangrijk!'' Vrouwenfitnessketen Fit4lady Heemskerk is er klaar voor!