Dekkerautogroep opent in Heemskerk een nieuw servicepunt.
Dekkerautogroep opent in Heemskerk een nieuw servicepunt. (Foto: Hans de Wolff)

Dekkerautogroep opent Servicepunt Heemskerk

HEEMSKERK - Forddealer Dekkerautogroep is gevestigd in Noord-Holland met 8 vestigingen. Kortgeleden heeft Dekkerautogroep zich gevestigd in hetzelfde pand als KwikFit aan de Rijksstraatweg 48 te Heemskerk.

“Door de veranderingen in de markt waren wij toe aan een vernieuwd en modern concept om onze klanten voortdurend van dienst te kunnen zijn. Zo misten wij in de regio Beverwijk en Heemskerk een service- en schademeldpunt voor onze Ford rijders” meldt Michiel Sterk, adjunct-directeur van Dekkerautogroep. “Wij zijn op zoek gegaan naar een goed concept om onze klanten te kunnen bedienen vanuit ons verzorgingsgebied. Samen met Kwik-Fit hebben wij een mooi concept bedacht op de Rijksstraatweg te Heemskerk."

Er staan hier twee getrainde en zeer ervaren Ford monteurs die storingen, reparaties én onderhoud zelfstandig kunnen uitvoeren. Michiel Sterk: “Wij kunnen al het onderhoud aan uw Ford personenwagen of Ford bedrijfswagen verzorgen, mét de originele Ford-onderdelen, waardoor de garantie aan uw auto is gegarandeerd. Onderhoud, reparaties, Apk keuring en-/of schade herstel, het kan allemaal.” Er moet wel van te voren een afspraak gemaakt worden om de planning zo optimaal mogelijk te houden, dit kan zowel online als telefonisch. De afspraak, begeleiding en het contact voor- tijdens-en na het onderhoud of reparatie aan uw auto, wordt door het klantcontactcentrum van Dekkerautogroep onderhouden. Om de RIVM maatregelen in acht te nemen is er geen feestelijke opening in het verschiet en wordt er 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Zo zijn alle maatregelen genomen om het virus buiten te houden. U bent veilig en van harte welkom bij Dekkerautogroep. Tel. contactcentrum: 088-1800300, vwww.dekkerautogroep.nl, klantencontact@dekkerautogroep.nl.