Nico Zandbergen in zijn (uiteraard zelfgebouwd) tuinhuisje.
Nico Zandbergen in zijn (uiteraard zelfgebouwd) tuinhuisje. (Foto: Bert Westendorp)

Nico Zandbergen hecht aan puur vakmanschap

HEEMSKERK – Het bedrijf van Nico Zandbergen aan Ambachtsring 7-N bestond 1 januari 25 jaar. Veel tijd om die mijlpaal te vieren was er niet want de zelfstandig ondernemer heeft het razend druk.

Bedrijf bestaat ruim kwart eeuw

Nico Zandbergen Timmer- Onderhouds en Interieurwerken luidt de bedrijfsnaam die aan duidelijkheid niets te wensen over laat.

Complete nieuwbouw

Van eenvoudige timmerklussen tot complexe bouwkundige aanpassingen of complete nieuwbouw zijn zaken die Nico Zandbergen met passie voor het vak uitvoert.

Ooit begon de ondernemer als meubelmaker, maar in de loop der jaren breidde Nico zijn vakkennis steeds verder uit. De Beverwijker werkt al jaren samen met een groep zelfstandig, gemotiveerde vakmensen waaronder een stucadoor, loodgieter, metselaar en schilder. Samen is het team in staat het gehele verbouw proces van begin tot eind aan te kunnen bieden. Nico houdt daarbij zelf altijd de coördinatie in handen en fungeert als vast aanspreekpunt voor de klanten. Het bedrijf is aangesloten bij de VLOK, een brancheorganisatie van en voor klusbedrijven.

Monumentale panden

Nico werkt voornamelijk voor particulieren en doet dat in de wijde omgeving van Heemskerk/Beverwijk. De projecten omvatten soms ook monumentale panden en dat betekent dat Nico zich als meubelmaker prima uit kan leven. Of Nico met een aanbouw, badkamer, dakkapel, kozijnen, veranda of wat dan ook aan het werk is, hij vindt het allemaal even fraai om te doen.

Specialisten

“Aan echte vakmensen is een groot tekort, gelukkig kan ik een beroep doen op mijn vaste vakbekwame team specialisten, waaronder Timo. Deze ervaren timmerman werkt al jaren voor mij”, laat Nico weten.

Zorgvuldigheid

Voor de klant zijn goede garantiebepalingen, kwaliteit en zorgvuldigheid belangrijk. Nico voldoet aan al die eisen.

Voor informatie: Nico Zandbergen, 0651515317, of per mail info@nicozandbergen.nl.

Nico Zandbergen in zijn (uiteraard zelfgebouwd) tuinhuisje.