Kasper van de Klundert en Barbara van Lodensteijn (portefeuillehouders bestuur meiden - en vrouwen voetbal).
Kasper van de Klundert en Barbara van Lodensteijn (portefeuillehouders bestuur meiden - en vrouwen voetbal). (Foto: Noud Schel)

Sponsorcontract voor meidenvoetbal Vitesse'22

CASTRICUM - Vitesse'22 uit Castricum heeft een driejarig sponsorcontract voor het meiden- en vrouwenvoetbal van ING Voetbal gewonnen. Bondscoach Sarina Wiegman van de OranjeLeeuwinnen en ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal en Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, deelden dit nieuws mee in een online seminar, waar een groot deel van de clubleden naar zat te kijken.

Voetbalclub uit Castricum wint hoofdprijs van ING

Vitesse’22 is geselecteerd voor dit contract omdat zij, net als 200 andere clubs, dit voorjaar een plan bij de ING hebben ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal optimaal te gaan ontwikkelen en professionaliseren.

Op de kaart zetten

Zo wil Vitesse’22 zich als dé club voor het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart gaan zetten in onze regio de komende jaren. Ze viel samen met 60 andere clubs in de prijzen en won uiteindelijk samen met een klein deel daarvan de hoofdprijs.

Meiden- en vrouwenvoetbal optimaal ontwikkelen

Bestuurder van Vitesse‘22 en ondernemer/business psycholoog Barbara van Lodensteijn: “We hebben gebruik gemaakt van een beproefde methode die ik vaak inzet bij ondernemers en bedrijven die ik begeleid. Eerst hebben we de droom die we hebben voor de meiden en vrouwen in de club vastgesteld. Echter, een droom is op zich zelf niet bestuurbaar. Het is de visie (een spannende ambitie voor in de nabije toekomst) die mensen pas echt in beweging zet. Het bestuur, diverse trainers en coördinatoren waren nauw betrokken bij de uitwerking van de visie voor de komende vier jaar.''