De medewerkers van Siemensma Aannemersbedrijf staan garant voor kwaliteit.
De medewerkers van Siemensma Aannemersbedrijf staan garant voor kwaliteit. (Foto: (Rodi Media)

‘We vragen om begrip bij de klanten’

BEVERWIJK - De bouwvak moet nog beginnen maar rustig is het absoluut niet op het kantoor van Siemensma Aannemingsbedrijf In Beverwijk. Regelmatig rinkelt de telefoon en de opdrachten stromen binnen. Eigenaresse Els die samen met zoon Danny het bekende familiebedrijf aan de Brink 10 runt, glimlacht en laat weten dat het bedrijf al deze opdrachten zal uitvoeren.

Drukke tijden bij Siemensma Aannemersbedrijf ondanks corona

“We zijn natuurlijk heel blij dat de klanten ons zo goed weten te vinden. Het geeft aan dat ze vertrouwen in ons hebben. We hebben natuurlijk al 34 jaar aangetoond dat we specialist zijn op alle werkzaamheden op en rond de gevel van een huis. Voor dakkapellen, dakopbouw, kozijnen, noem maar op, worden wij benaderd”, benadrukt Els.

Kwaliteit

‘Siemensma’ staat bekend om de persoonlijke benadering, deskundig advies en het eventueel plaatsen van de dakkapel in één dag. Wie met het Beverwijks aannemingsbedrijf in zee gaat, weet dat-ie voor kwaliteit gaat.

Els: “Voordat wij daadwerkelijk tot de praktische uitvoering overgaan, komen we nog langs bij de klanten en bespreken wij wat er precies gedaan wordt. De offerte wordt opgemaakt en de klanten weten wat zij kwijt zijn.”

De coronacrisis lijkt geen vat te hebben op ‘Siemensma’. De medewerkers van het aannemingsbedrijf hebben de opdrachten van de klanten, ook in deze ‘bijzondere periode’, kunnen uitvoeren.

'Door drukte moeten mensen voor de aanvraag van een offerte langer wachten'

Toch wil Els duidelijk aangeven dat door de toegenomen drukte de wacht- en levertijd langer kan zijn. Het gaat dan om het aanleveren van producten die bij de klanten geïnstalleerd moeten worden, maar ook om het maken van een offerte.

Els: “Het is goed als de opdrachten van de klanten tijdig worden doorgegeven. Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Maar door drukte moeten mensen voor de aanvraag van een offerte langer wachten. Dat geldt ook voor producten die bij klanten geplaatst moeten worden. We vragen om begrip en gelukkig zijn er klanten die dit begrijpen.”

Midden in de coronatijd

Els vervolgt: “Nu zitten we midden in de coronatijd waarbij wij met allerlei zaken rekening moeten houden. Dat zal ook voor extra vertraging zorgen. Maar als wij iets zeggen, dan zullen wij dat nakomen. Daar kunnen de klanten volledig op rekenen.”