Speciaal voor senioren: Zomer in Heemskerk

HEEMSKERK - Vanaf eind juli zijn er voor senioren volop leuke zomeractiviteiten in Heemskerk. Een afwisselend programma waarbij ontmoeting en gezelligheid voorop staan.

Vanaf eind juli leuke zomeractviteiten

Zo is er maandagmiddag 27 juli een culturele wandeling door Heemskerk met wandelgids Piet van Zwieten van de Historische Kring Heemskerk. Dinsdagmiddag 4 augustus kunt u in Buurtcentrum Spectrum samen met kinderen van de buitenschoolse opvang een Gustav Klimt-levensboom tekenen.

Vrijdagmiddag 7 augustus is er in Cultuurhuis Heemskerk (Maerten van Heemskerckplein 5) een boeiende lezing mét workshop over muziek en het brein of woon dinsdagmiddag 25 augustus in het Spectrum de lezing met film bij over in de oorlog veiliggestelde kunst en de reis van het beroemde schilderij De Nachtwacht.

Kon u eerder niet mee met de culturele wandeling, dan krijgt u donderdagochtend 27 augustus alsnog de kans. De wandelingen starten bij Buurtcentrum Spectrum, Lauraplein 1. Meedoen kost € 7,- per activiteit. Dat is steeds inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers. Meer info en entreebewijzen via bibliotheekijmondnoord.nl of bij de klantenservice in De Bibliotheek. Of reserveer telefonisch tijdens de openingstijden via 0251 – 228591. Deze activiteiten zijn georganiseerd door Welschap Welzijn, Cultuurhuis Heemskerk en De Bibliotheek IJmond Noord.