De beide dames van Sizeup: Anneke en  Juliette.
De beide dames van Sizeup: Anneke en Juliette. (Foto: Marianne Jonker)

Sizeup gaat verder in Heemskerk

UITGEEST/HEEMSKERK - Sizeup heeft besloten om de deuren in Uitgeest te sluiten. Na bijna 6 jaar gaan zij het dorp verlaten. Sizeup verhuisde afgelopen november 2019 naar Heemskerk, waar zij zeer positief ontvangen werden. In Uitgeest hebben zij ook vele goede jaren gehad. Maar als ondernemer wil je groeien en dat was niet mogelijk in Uitgeest.\

Kledingzaak verlaat Uitgeest na bijna zes jaar

Natuurlijk heeft Uitgeest een grote rol gespeeld met de start van deze kledingzaak. Waar zij ook dankbaar voor zijn. Daarom is er nog steeds een mogelijkheid om te bellen voor een bestelling.

''Nu wij met zijn tweeën in één winkel staan hebben wij meer tijd voor thuisbezoek'', aldus Sizeup. In Heemskerk willen zij nog verder groeien. Heemskerk telt zo'n 40.000 inwoners. Ook de vrijdagmarkt is goed bezocht en de omliggende dorpen komen ook naar Heemskerk.

''Kortom: wij zijn erg blij met deze stap'', aldus Sizeup, De beide dames van Sizeup, Anneke & Juliette, hebben het erg naar hun zin. ''Bedankt Uitgeest en tot ziens in Heemskerk!''

In Heemskerk kunt u Sizeup vinden naast de Action Dr. Prinsengalerij 6. Tel: 06-51597360. Zie ook: www.sizeup3860.nl & www.facebook.com/sizeup3860.