De bewoners van Westerheem kunnen een mooie tuin verwachten van 'Gouden Dagen'.
De bewoners van Westerheem kunnen een mooie tuin verwachten van 'Gouden Dagen'. (Foto: Aangeleverd)

Tuin voor bewoners in Westerheem

HEEMSKERK - Gouden Dagen Heemskerk organiseert uitstapjes voor alle ouderen die in Heemskerk woonachtig zijn. Nu dit helaas niet mogelijk is vanwege de corona probeert Gouden Dagen ouderen op een andere manier te laten weten dat ze niet vergeten worden.

'Gouden Dagen' wil daarbij helpen


Gouden Dagen gaat zich inzetten voor een tuin voor de bewoners in Westerheem die op de begane grond wonen. Een tuin waarin ze heerlijk kunnen wandelen. Het terras wat ze nu hebben is namelijk te klein. Niet alle bewoners van deze afdeling kunnen daar tegelijk zitten, laat staan dat ze buiten een stukje kunnen lopen.

Woon op Maat

''We hebben Woon op Maat om toestemming gevraagd om het terras tijdelijk uit te breiden, een pad aan te leggen en bloembakken te plaatsen. Zij zijn akkoord'', aldus Gouden Dagen.

KLM-medewerkers

''Voor de aanleg van deze tuin krijgen we hulp van KLM-medewerkers via het project Blauwhelpt. Dit project is opgezet door een groepje KLM piloten die de komende maanden drastisch minder vliegen. Zij willen hun tijd toch graag nuttig besteden en kwamen op het idee om vrijwilligerswerk te doen. Dit idee werd bij veel KLM’ers positief ontvangen.''

Plantenbakken

''Voor de tuin zijn we nog op zoek naar plantenbakken, aarde, plantjes en een bankje zodat de bewoners ook even in hun tuin kunnen zitten. Als u ons kunt helpen kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam, Gouden Dagen Heemskerk, via email: j.vandam@vivazorggroep.nl of via tel.: 088-9957253.''