Kinderen kunnen voor de zomeractiviteiten bij d'Evelaer terecht.
Kinderen kunnen voor de zomeractiviteiten bij d'Evelaer terecht. (Foto: Lukas via Pexels)

Lekker bezig bij buurtcentrum d'Evelaer

HEEMSKERK - De schoolvakantie is bijna begonnen! En vervelen hoef je je echt niet in de zomervakantie, want buurtcentrum d’Evelaer biedt een aantal leuke activiteiten voor kinderen aan.

Volop zomeractiviteiten voor kinderen

In de eerste week van de zomervakantie zijn er verschillende workshops georganiseerd. Op 6 juli vindt er een goochelworkshop plaats waarbij kinderen goocheltrucs leren van een échte goochelaar. Na afloop is er een goochelvoorstelling.

Ook is er op deze dag een theater workshop van Faye Pheil. Faye heeft veel theaterervaring, zowel als acteur als regisseur. De kinderen gaan aan de slag met het thema ‘Vrijheid’. Op 9 juli is er een tekenworkshop georganiseerd. In samenwerking met Evert Jan, de boswachter, gaan kinderen op zoek naar inspiratie in de natuur. Daarna gaan de kinderen aan de slag in het tekenatelier van de Blauwe Deur. Liever buiten sporten? Kom dan naar de bootcamp in het duingebied, georganiseerd in samenwerking met sportcentrum My Life.

Buitenspeeldagen

Op 11,12 en 13 augustus zijn er buitenspeeldagen, met het thema prinsessen en piraten! Elke dag kunnen kinderen iets leuks doen, een piratenspeurtocht waarbij de kinderen een piratenmysterie moeten oplossen, een kasteel of een piratenschip timmeren, zich laten schminken als prinses of piraat of meedoen aan sport & spelactiviteiten.


Voor alle activiteiten geldt het coronaprotocol van d'Evelaer. Meld je aan! Voor meer informatie of aanmelden voor de activiteiten www.evelaer.nl. Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat je je uiterlijk anderhalve week van te voren aanmeldt.