Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Verbeter je zwemtechniek met Borstcrawlcursus

HEEMSKERK - In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) organiseert Zwemvereniging OEZA voor de tweede keer de KNZB borstcrawlcursus in Zwembad De Waterakkers te Heemskerk. Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met je borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is deze borstcrawlcursus zeker iets voor jou!

De cursus heeft 5 basiselementen waar je gedurende 12 weken mee bezig bent. Deze elementen zijn: ligging, beenslag, armslag, ademhaling en een combinatie van alles.

Onder deskundige begeleiding van een KNZB trainer werk je op wekelijkse basis aan het verbeteren van je borstcrawl techniek en conditie. Eventueel kan je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon.

Voorzitter Pascal Palmboom van Zwemvereniging OEZA: β€˜β€™Met dit aanvullende zwemaanbod spelen we in op een groeiende behoefte onder volwassenen om de borstcrawl techniek aan te leren of te verbeteren. Op de vorige borstcrawlcursus is enthousiast gereageerd en bleken de 12 cursusplekken snel te zijn vervuld, dus heb je interesse schrijf je dan snel in.’’

De borstcrawlcursus start vrijdag 22 januari 19.30 - 20.30 uur. Kosten bedragen 190 euro voor 12 lessen. Meer informatie en inschrijven: https://www.mijnzwemcoach.nl/cursussen/894/borstcrawlcursus-heemskerk

Afbeelding