Vitesse '22 in actie.
Vitesse '22 in actie. Foto: Aangeleverd

Walking football

CASTRICUM - Droom je ook nog steeds van een potje voetbal en van de gezelligheid met teamgenoten? Lukt het alleen fysiek niet meer om te rennen? Vitesse'22 heeft de oplossing, iedere dinsdagmiddag is er van 15.30 tot 16.30 uur walking football. Een groep enthousiaste 55-plussers komt iedere week trainen. Ook jij bent van harte welkom.

Walking football wordt op een kleiner veld en met kleinere goals gespeeld. Voetbal zonder te rennen en zonder fysiek contact is minder blessuregevoelig en is daarom geschikt voor 55-plussers die op een gezonde en verantwoorde manier willen bewegen.

Gerard is één van de enthousiaste deelnemers en zegt het volgende over walking football: “Een lichte warming-up, daarna een onderling partijtje en het ouderwetse gevoel achteraf. En dat zonder overmatige inspanning en spierpijn. Helemaal geweldig, toch?”

Wil jij jouw jongere jaren herleven en ruik je het vers gemaaide gras al? Trek je sportschoenen of eventueel je voetbalnoppen uit de kast en dan zien wij jou graag op dinsdag om 15.30 uur op het terrein van Vitesse’22. Iedereen is van harte welkom.

Om je aan te melden of bij vragen kun je contact opnemen met Gerard [mail : wittedekker@ziggo.nl of 0640591003]. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent corona.



Hockeyers MHCU weer begonnen

UITGEEST - Afgelopen weekend zijn de eerste oefenwedstrijden bij Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU) gespeeld.

De meisjesteams A1, B1 en C1 mochten zaterdag eindelijk weer het veld op. Ook het publiek was welkom bij MHCU, langs het veld en in het clubhuis. Uiteraard wel met inachtneming van de coronaprotocollen. Ook komend weekend worden er oefenwedstrijden gespeeld, waarna 5 en 6 september de hockeycompetitie van start gaat.