Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Beter gaan fotograferen….. Hoe doe je dat?

HEEMSKERK - In ontmoetingscentrum De Stut in Heemskerk starten Gerard Bruins en Hans Beijer - beiden al jaren lid van de Fotokring Heemskerk - op 23 september weer hun inspirerende basiscursus: “Beter gaan fotograferen…Hoe doe je dat?

Cursus van Gerard Bruins en Hans Beijer op 23 september

Deze praktijkgerichte basiscursus is bedoeld voor iedereen die in korte tijd (veel) betere foto’s wil maken. Wat maakt een foto eigenlijk geslaagd en wat zijn de valkuilen? Aan de hand van een serie powerpoint-presentaties en praktijkvoorbeelden wordt het u duidelijk. In deze inspirerende fotocursus wordt veel aandacht besteed aan het bedienen van je camera, het ‘fotografisch’ leren kijken en het kiezen van een goede compositie en belichting. Iedere les wordt afgesloten met een interessante ‘huiswerkopdracht’ die in de volgende les met elkaar wordt besproken. Zo vormen theorie en praktijk één geheel en is succes verzekerd.

Na het volgen van acht intensieve en praktijkgerichte lessen inclusief een speciale praktijkochtend op locatie in Beverwijk heeft het maken van mooie foto’s nog weinig geheimen voor u! De cursus is 1x per 14 dagen vanaf 23 september t/m 16 december op de woensdagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur. De cursusprijs bedraagt € 75,00. Natuurlijk worden alle voorzorgsmaatregelen i.v.m. Covid-19 in acht genomen, dat spreekt voor zich.

Er zijn op dit moment nog cursusplaatsen beschikbaar. Als u zich wilt aanmelden dan kunt u hiervoor een inschrijfformulier afhalen én ingevuld inleveren aan de balie van De Stut, Maasstraat 3 in Heemskerk. Voor eventuele inlichtingen over de cursus kunt u terecht bij Hans Beijer, 06-39692709. Wij zien u graag bij de eerste les en vergeet uw camera niet mee te nemen.