Afbeelding
Verleng je carrière, 35+ voetbal bij FC Uitgeest. (Foto: Cathy Yeulet)

Verleng je carrière, 35+ voetbal bij FC Uitgeest

UITGEEST - Bij FC Uitgeest nog lekker voetballen of trainen met en tegen leeftijdsgenoten als je 'topcarrière' achter de rug is. Het is al enige jaren een succesvolle aanvulling voor menige voetballer, die op deze wijze het spelletje wil blijven voortzetten. Op de vrijdagavond wordt door vier teams met veel plezier gestreden in een najaars- en voorjaarscompetitie.

Met ingang van zondag 30 augustus wordt er ook 35+ voetbal gespeeld op de zondagochtend, van 08.45 tot 10.00 uur. Een ideale mogelijkheid voor voetballers die gestopt zijn of overwegen dit te doen. Bij het reguliere voetbal staat elk weekend een wedstrijd op het programma van twee maal 45 minuten. Voor veel spelers van boven de 35 jaar is dit om praktische of fysieke redenen geen optie. FC Uitgeest geeft ook deze voetballiefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete sport te blijven beoefenen.

De deelnemers moeten minimaal 35 jaar oud zijn, er wordt op een half veld 7 tegen 7 gespeeld, er mag doorlopend gewisseld worden en er kan geen gebruik worden van de kleedkamers, dus thuis omkleden. Zo'n 15 spelers hebben zich al aangemeld. Er is plek voor maximaal 36 spelers.

Meer informatie: Jasper Nugteren, tel. 06-29016847. Aanmelden via het aanmeldformulier op de website. https://www.fcuitgeest.nl/inschrijven/ Nugteren": "Je wordt lid van de vereniging en van de KNVB. Een combinatie van vrijdagavond- en zondagsochtendvoetbal is mogelijk. En er is voor deze spelers een aangepaste contributie."

Afbeelding