De nieuwe Suzuki Ignis bij Klok & Thissen.
De nieuwe Suzuki Ignis bij Klok & Thissen. (Foto: Aangeleverd)

De nieuwe Suzuki Ignis is flink onder handen genomen

HEEMSKERK - Suzuki heeft zijn succesmodel de Ignis zowel technisch als cosmetisch flink onder handen genomen. Alle Suzuki Ignis modellen zijn nu uitgerust met de Smart Hybrid techniek. U hoeft niet te stekkeren want de remvertraging wordt omgezet in elektriciteit, dus wel een lager brandstof verbruik maar dan niet in combinatie met een groot accu pack.

En veel voordeel bij Suzuki Klok & Thissen in Heemskerk

De voordelen zijn dat het auto gewicht laag blijft wat gunstig is voor de verzekering, de wegenbelasting en slijtage van bijvoorbeeld remmen en banden. Suzuki heeft in de Ignis nu dezelfde automaat als in de Suzuki Swift met de geheel traploze CVT aandrijving door middel van een duw schakelband. De Suzuki Ignis heeft ook een andere uitstraling gekregen met een nieuwe voor- en achterbumper, grille en andere kleur accenten in het interieur.

Veranderingen

Sef Thissen geeft aan heel blij te zijn met deze veranderingen. De Suzuki Ignis en Swift zijn samen de meest verkochte Suzuki modellen en door de nieuwe hybride techniek en een ander uiterlijk is Suzuki goed bezig en weer helemaal klaar voor de toekomst.

Aanbiedingen gelden voor het gehele Suzuki-programma

Naast het laatste Suzuki nieuws staat de showroom bij Jan Klok en Sef Thissen vol met hele aantrekkelijke aanbiedingen. Nieuwe auto’s waar het kenteken nog voor aangevraagd moet worden maar met een aantrekkelijke van voor aanbieding. Deze aanbiedingen gelden voor het gehele Suzuki programma dus zowel de Ignis, de Swift, de Vitara als de S-cross worden aangeboden met veel voordeel waar ook altijd een aantrekkelijk zorgeloos private lease voorstel voor gemaakt kan worden. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk in alle modellen .

Jan & Sef nodigt u uit om kennis te komen maken met de nieuwe Suzuki Ignis of een van de andere modellen op de autoboulevard aan de Rijksstraatweg te Heemskerk en neem uw inruilauto mee voor een goed bod en een mooi vrijblijvend voorstel, de koffie staat klaar.

Op = op klinkt niet vriendelijk maar geeft wel aan dat het aanbod beperkt is, dus praten kost niets maar kan wellicht best voordelig uitvallen.