Jeanette Goedhart met haar gezellige boutique Klaver 5.
Jeanette Goedhart met haar gezellige boutique Klaver 5. (Foto: Aangeleverd)

Lentekriebels? Kom veilig shoppen bij Klaver 5

UITGEEST- Het is alweer elf jaar geleden voor Jeanette Goedhart dat zij startte met haar gezellige boutique Klaver 5 aan de Middelweg 81-A. In die tijd heeft ze een vast klantenbestand opgebouwd waar ze nu, tijdens de coronacrisis, de credits van ontvangt: "Je merkt dat de klanten zin hebben in iets nieuws. Ik ben zo blij met mijn lieve klanten die je het zo gunnen in deze moeilijke tijd", vertelt Jeanette.

De winkel staat volledig in het teken van de voorjaars- en zomercollectie die wordt gekenmerkt door prachtige kleuren zoals kobaltblauw en rood, maar ook door nude tinten. Zo is er voor iedereen wat wils. Naast de nieuwe collectie zijn er natuurlijk ook de basics, bijvoorbeeld de jeans en stoere broeken van MAC. Merken als Geisha, Yaya, Jane Lushka, Sandwich en Zip73, gecombineerd met tassen van Chabo, sieraden van Pimps & Pearls en de kleurrijke Bufandy shawls maken de winkel tot een waar shoppingparadijs voor de modebewuste vrouw.

Het team van Klaver 5 gaat de coronacrisis positief te lijf

Het team van Klaver 5 gaat de coronacrisis positief te lijf, kijk maar eens op de Facebookpagina (Klaver 5) waarop zij mooie foto's en video's posten waarin de modieuze kleding wordt geshowed. "Het zijn nare tijden en we staan midden in het seizoen, maar kom gerust eens kijken naar de nieuwe collectie die wij met veel zorg hebben ingekocht, aldus Jeanette die met haar medewerkers Louise en Nanda zorgt voor een heerlijke shopervaring in deze bizarre coronatijd.


Tekst: Margreeth Anema