Keramiek van Keraliek.
Keramiek van Keraliek. (Foto: Monique Zuyderduin )

'De Etalage' nieuw in Beverwijk

BEVERWIJK - In tijden waarin ook creatieve ondernemers out of the box moeten denken start Monique Zuiderduin van Wolatelier MZ69 met “de Etalage”. Dè plek voor unieke handgemaakte cadeau’s in de Broedmachine in Beverwijk.

De recente verhuizing van haar atelier naar de begane grond van de Broedmachine gaf Monique de kans om de etalage van het grote pand aan de parallelweg goed te benutten. En na het succes van de Pop-Up Store tijdens week van de industriecultuur werd de knoop doorgehakt en opent “de Etalage” op 5 december om 10.00 uur. Door de coronacrisis zijn veel verkoopkanalen niet beschikbaar, “de Etalage” biedt creatieve ondernemers en makers uit de regio een plek om hun producten te verkopen. Elke woensdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur is “de Etalage” geopend. Tot nu toe zijn er werken te vinden van Etsen bij Esther, Angulars, MDNYofficial, Keraliek, Ronald Droog, Michelle Veldman, Gebrand op Smaak, Papieren zaken en uiteraard van Monique zelf. Houd vooral de socials van Wolatelier in de gaten voor sneak previews en updates. Facebook wolatelier MZ69.

De Broedmachine is een plek waar creatieven en startende ondernemers het hele jaar door terecht kunnen om te experimenteren en te maken. In het gebouw vind je een gedeelde werkplaats, oefenruimtes, ateliers en een flexwerkplek. Op 5 december opent hier dus ook "de Etalage” Broedmachine, Parallelweg 7, 1948 NK, Beverwijk.

Over Wolatelier MZ69: Pure wol, spinnen en verven met natuurlijk materialen. Deze ingrediënten zijn de basis voor Monique haar wolschilderijen. De zee en de aarde zijn haar inspiratiebronnen. Ook geeft zij regelmatig cursussen. Check Facebook wolatelier MZ69 voor meer informatie. Adres: Parallelweg 7.