Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Fish & Seafood Waasdorp pakt uit met de feestdagen!

IJMUIDEN - We zullen het de komende weken thuis gezellig moeten maken in klein gezinsverband. Niet uit eten met je dierbaren, maar thuis samen koken is ook gezellig! Maar dan natuurlijk wel met de beste ingrediƫnten. Voor vis ga je naar de visspecialist: Fish & Seafood Waasdorp. Dagelijks verse aanvoer op de afslag van IJmuiden, nog geen honderd meter van de visspeciaalzaak aan de Viskade met ruime gratis parkeermogelijkheden.

Voor de winkel is een extra tent voor de zaak gezet als afhaalpunt voor bestelde vis en visschotels. Het maximum aantal klanten in de winkel is beperkt. Daarom raadt het team van Fish & Seafood Waasdorp aan om zoveel mogelijk vooraf te bestellen. De bestellingen kunnen afgehaald worden, maar regionaal wordt ook aan huis bezorgd. Ga naar www.waasdorp.nl of bestel via telefoonnummer 0255 512796.

Gezond relatiegeschenk

In de tent is verder een extra verkooppunt voor de snelle pakboodschappen zoals mandjes oesters, gepelde garnalen , gerookte palingfilet en gerookte zalm.

Een portie vis als gezond relatiegeschenk is dit jaar een geliefd cadeau. Gezondheid staat immers meer dan ooit op de eerste plaats. Een heerlijke gerookte zalmzijde (rijk aan omega 3) is een ware traktatie en wordt geleverd in schitterende cadeauverpakking, eventueel in combinatie met een fles wijn of bubbels. Veel bedrijven bedanken hun relaties en medewerkers jaarlijks met dit gezonde eindejaarsgeschenk.

Voor de thuiskoks

Wie thuis aan de slag wil, heeft volop keus. Alles om zelf sushi of sashimi te maken is voorradig, inclusief de sushirijst, het zeewier, de sushiazijn, sushimatjes, gember, sojasaus en wasabi. Of kies voor het doe-het-zelf-visschotelpakket met alles om zelf een mooie visschotel op te maken. Gerookte vis en salades om de lekkerste wraps te maken, gekookte kreeft en krab (gratis afgekookt en indien gewenst gehalveerd) kunnen zo op tafel worden gezet. Schaal- en schelpdieren kunnen afgekookt worden geleverd voor een fruit de mer of oesters, gekraakt op ijs, klaar om te eten!

Kant-en-klaar

Liever alles laten verzorgen? Een opgemaakt plateau fruit de mer, vers gepelde garnalen (of zelf pellen!), een ruim assortiment vissoepen of een carpaccio van zalm of tonijn? Het is er allemaal. Ook zalm en tonijn tataki (kort aangebrand met heerlijke Japanse kruiden) als heerlijk tussengerecht. De vis van de maand december is de coquille (Sint Jacobschelp), zowel vers als diepgevroren. Voor de feestdagen ambachtelijke warm gerookte zalm, heilbot en zalmbuikjes; een delicatesse als voorgerecht of als hapje tussendoor. Daarnaast een ruim assortiment vistapas, van ansjovis tot octopus. Ook een opgemaakte tapasschotel kan worden besteld.

De webwinkel www.viskoop.nl is vernieuwd en nog makkelijker voor alle online visbestellingen. Spartelverse vis in heel Nederland thuis afgeleverd. De visspeciaalzaak in IJmuiden is op donderdag 24 december geopend tot 18.00 uur. 1e kerstdag gesloten, 2e kerstdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Zondag 27 december de gehele dag geopend. Oudejaarsdag geopend tot 18.00 uur, Nieuwjaarsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Mondkapje verplicht, kom alleen en maak er geen uitstapje van. Houd anderhalve meter afstand tot anderen.